PURO Immuno Reductum 30 Capsules

€  14,90

Puro Immuno Inductum Capsules ondersteunen de weerstand op basis van Echinacea purpurea extract, zingiber off en Sambucus Nigra. Gebruik: Als kuur is de aanbevolen dosering 8 capsules voor de eerste dag, om de 2 uur bij voorkeur met water in te nemen. Voor dag 2 t/m 7, 3 x per dag 1 capsule innemen met water. Kuur afmaken! Na de kuur minimaal 3-4 weken wachten voor hernieuwd gebruik. Niet langdurig gebruiken om de weerstand te verhogen. De aanbevolen dosis niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.

 

Gebruik

 
Als onderhoud is aanbevolen 3 x daags 2 capsules, bij voorkeur voor iedere maaltijd innemen met water op een nuchtere maag. De maximale dagdosering bedraagt 3 x daags 3 capsules. De aanbevolen dosis niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.

 

V-caps

 
PURO producten zijn gecapsuleerd, bevatten alleen werkzame stoffen en geen vulstoffen. De capsules die worden gebruikt zijn zogenaamde V-caps, gemaakt van plantaardige cellulose. De kwaliteit van de gebruikte grondstoffen past uitstekend in ons streven om producten te maken die geschikt zijn voor aanvulling op een optimale gezonde leefstijl.

 

Vrij van

 
· Lactose
· Conserveringsmiddelen
· Kleurstoffen
· Geurstoffen
· Smaakstoffen
· Gluten

 

Verpakkingen

 
Inhoud van 30 capsules en 90 capsules.

 

Overige informatie

 
– Dit product is geschikt voor vegetariërs
– In geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik een arts raadplegen
voor gebruik

 

Samenstelling

 
Elke capsule PURO Immuno Reductum bevat:
 

Curcuma longa 175 mg
Harpagophytum procumbens 175 mg
Piperine 10 mg
Uncaria tomentosa 100 mg
Curcuma longa 175 mg
Harpagophytum procumbens 175 mg
Piperine 10 mg
Uncaria tomentosa 100 mg
  • Retourneren: binnen 14 dagen.