PURO Calcium Supreme 30 Capsules

€  14,91

Dit product is gebaseerd op de gepatenteerde calciumverbinding DiCafos®. Deze dicalciumfosfaat verbinding is heel bijzonder omdat het een zeer hoge dichtheid heeft. Dit betekent meer calcium in eenzelfde capsule van een bepaalde omvang en dus ook meer fosfaten.

 

Gebruik

 
Puro Calcium Supreme is een rthomoleculair voedingssupplement dat bijdraagt aan de instandhouding van sterke botten en is van belang voor de opbouw van sterke tanden. Daarnaast helpt Calcium om energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Gebruik: 1 capsule per dag, bij voorkeur 's morgens bij het ontbijt innemen met water. De aanbevolen dosis niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd. Als onderhoud: 1 capsule per dag, bij voorkeur 's morgens bij het ontbijt innemen met water. De aanbevolen dosis niet overschrijden, tenzij uw arts anders voorschrijft. Droog, bij kamertemperatuur bewaren en buiten bereik van (jonge) kinderen houden. Dit is een voedingssupplement en geen vervanging van een gevarieerde voeding.

 

V-caps

 
PURO producten zijn gecapsuleerd, bevatten alleen werkzame stoffen en geen vulstoffen. De capsules die worden gebruikt zijn zogenaamde V-caps, gemaakt van plantaardige cellulose. De kwaliteit van de gebruikte grondstoffen past uitstekend in ons streven om producten te maken die geschikt zijn voor aanvulling op een optimale gezonde leefstijl.

 

Vrij van

 
· Lactose
· Conserveringsmiddelen
· Kleurstoffen
· Geurstoffen
· Smaakstoffen
· Gluten

 

Verpakkingen

 
Inhoud van 30 capsules en 90 capsules.

 

Overige informatie

 
· Dit product is geschikt voor vegetariërs
· Bij gebruik van medicijnen, eerst voor gebruik een arts raadplegen

 

Samenstelling

 
Eén V-cap bevat:
 

Vitaminen    *ADH
Vitamine D3 5 µg 100%
Vitamine K1 0,7 µg  
Mineralen    
Zinkcitraat 5 mg 33,3%
Boriumcitraat 0,75 mg  
Calciumgluconaat 60 mg  
Calciumacetaat 7,8 mg  
Calcium (als fosfaat D.Cafos®) 193 mg 24,1 %
  • Retourneren: binnen 14 dagen.