PURO Flora en Vezels 90 Capsules

€  45,35

Puro Flora & Vezels is een probiotica dat zowel pre- als probiotica bevat. Gebruik: Bij darmklachten, zoals obstipatie en lichte diarree is het verstandig twee theelepels per dag te nemen. Gebruik 1 theelepel op een halfvol glas lauw water en laat deze een kwartier staan. Even doorroeren en daarna opdrinken. 's Morgens en 's avonds innemen op een lege maag. Voor kinderen vanaf 1 jaar en kleine kinderen de helft van de aanbevolen dosering gebruiken. De aanbevolen dosis niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.

Gebruik

 
Bij darmklachten, zoals obstipatie en lichte diarree is het verstandig twee theelepels per dag te nemen. Gebruik 1 theelepel op een halfvol glas lauw water en laat deze een kwartier staan. Even doorroeren en daarna opdrinken. ’s Morgens en ’s avonds innemen op een lege maag. Voor kinderen vanaf 1 jaar en kleine kinderen de helft van de aanbevolen dosering gebruiken.
De aanbevolen dosis niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.

 

V-caps

PURO producten zijn gecapsuleerd, bevatten alleen werkzame stoffen en geen vulstoffen. De capsules die worden gebruikt zijn zogenaamde V-caps, gemaakt van plantaardige cellulose. De kwaliteit van de gebruikte grondstoffen past uitstekend in ons streven om producten te maken die geschikt zijn voor aanvulling op een optimale gezonde leefstijl.

 

Vrij van

 
· Gist
· Niet natuurlijke conserveringsmiddelen
· Kleurstoffen
· Geurstoffen
· Smaakstoffen
· Sacharose

 

Verpakkingen

 
Inhoud van 50 gram, 30 capsules en 90 capsules.

 

Overige informatie

 
– Dit product is geschikt voor vegetariërs
– In geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik een arts raadplegen voor gebruik

 

Ingrediënten

 
Saccharomyces Boulardii poeder, Venkelzaad kruid, Raftilose (=fos)beneo p,
Psyllium, Husk gemalen kruid, Alfalfa kruid, Silicium Dioxide
(1000 mg = 1 theelepel zitten maar liefst 20 miljard bacteriën)

  • Retourneren: binnen 14 dagen.