PURO Q10 Ubiquinol Kaneka 30 Capsules

€  30,80

PURO Q10 Ubiquinol
Actieve Q10 vorm Kaneka QH™
De nieuwe Q10 van Puro bevat de Kaneka CoQ10 Ubiquinol. Dit is de hoogste kwaliteit Q10 ter wereld. Sinds 1977 heeft Kaneka als enige de door gist gefermenteerde natuurlijke Q10 gefabriceerd. Deze vorm is bio-identiek aan CoQ10 in het lichaam. Kaneka heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van fabricering, veiligheid en klinische studies, wat voor een ongekende kwaliteit heeft gezorgd. Deze Q10 van Puro wordt nog beter door het lichaam opgenomen.

  • Retourneren: binnen 14 dagen.

Gebruik en dosering

Dagelijks 1 capsule bij voorkeur ’s morgens bij de maaltijd met veel water innemen. Aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.

Samenstelling per capsule

Ubiquinol Q10 (Kaneka QH™) 100,0 mg

Productomschrijving

Ubiquinol komt in alle cellen, weefsels en organen van zoogdieren voor. Het is de gereduceerde vorm van Co-Q10. Co-enzym Q10 kan in twee verschillende vormen bestaan, geheel geoxideerd (Ubiquinon) en volledig gereduceerd (Ubiquinol).
Ubiquinol heeft een cruciale rol in de transfer van elektronen in de celdeling en is essentieel voor cellulaire energie. Daarnaast is Ubiquinol een antioxidant, welke beschermt tegen vrije radicalen.
Dit product

  • is de meeste actieve vorm van Q10
  • is het best opneembaar
  • heeft een hogere biologische beschikbaarheid
  • geeft cellulaire energie

Kwaliteit
PURO Q10 Ubiquinol is een gepatenteerde vorm van Kaneka QH™. Dit voedingssupplement is gegarandeerd vrij van suiker, gist, sacharose, lactose, gluten, soja-eiwit, niet natuurlijke conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Ingrediënten

Ubiquinol Q10(Kaneka QH™), HPCM capsule (vegetarische capsule)
Deze capsule heeft geen vulstoffen, daarom is de capsule halfvol!