PURO Tenso Plus New 30 Capsules

€  27,51

Draagt bij aan de vorming van collageen, wat van belang is voor een goede conditie van de bloedvaten.

Puro Tenso Plus New Formula bevat het actieve benolea, een unieke combinatie van plantaardige stoffen uit het olijfblad. Benolea onderscheidt zich van gewone olijfbladextracten. Door de ingenieuze en gepatenteerde extractiemethode worde de actieve inhoudsstoffen geconcentreerd zonder dat de plantaardige stoffen verloren gaan. Daarom bestaat Benolea uit een matrix van werkzame bestandsdelen die op een unieke manier elkaar versterken. Benolea bevat krachtige anti-oxidanten (krachtiger dan zelf vitamine E) voor het effectief wegvangen van vrije radicalen, welke schadelijk zijn voor de bloedvaten. Bijzonder aan Tenso Plus New Formula is dat het een hoog gehalte van oleuropein bevat. Tenso Plus New Formula bevat tevens ook Vitamine E. Tenso Plus New Formula is vrij van: -Lactose -Geurstoffen -Smaakstoffen -Gluten Dit product is geschikt voor vegetariërs. Raadpleeg ingeval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik eerst een arts voor gebruik.

Ingrediënten:
Tenso Plus New Formula® bevat per capsule:
500 mg     Op oleuropeïn en polyphenolen gestanddaardiseerd olijfbladextract BenoleaTM
100 mg     Orthosiphon extractum aquosum siccum 6:1
20 mg        Acidum ascorbicum (vitamin C)

 

Kenmerkende eigenschappen :
•    Tenso Plus New Formula® bevat het actieve BenoleaTM , een unieke combinatie van plantaardige stoffen uit olijfblad. Volgens recente inzichten blijkt BenoleaTM  een gunstige en verzorgende invloed op hart en bloedvaten. En wel zo effectief dat het goed is voor de bloeddruk. Een goede bloeddruk heeft immers alles te maken met soepele en schone bloedvaten. 
•    BenoleaTM onderscheidt zich van gewone olijfbladextracten. Door een ingenieuze en gepatenteerde extractiemethode worden de actieve inhoudstoffen geconcentreerd zonder dat er bij dit concentratieproces ontleding ontstaat. Daarom bestaat BenoleaTM uit een matrix van werkzame bestanddelen die op een unieke manier elkaar versterken. En dat verschil merkt u. 
•    BenoleaTM bevat krachtige anti-oxidanten (krachtiger zelfs dan vitamine E) voor het effectief wegvangen van vrije radicalen, welke schadelijk zijn voor de bloedvaten. 
•    Bijzonder voor Tenso Plus New Formula® is ook het hoge gehalte oleuropein, waarop het product gestandaardiseerd is. De standaardisatie is een staaltje van de nieuwste en eveneens gepatenteerde laboratoriumtechnologie op het gebied van natuurproducten. Hierdoor voldoet Tenso Plus New Formula® aan de hoogste kwaliteitseisen.
•    Tenso Plus New Formula® bevat ook vitamine C, omdat wetenschappelijk is aangetoond dat deze dosering goed is voor het hart en bloedvaten (EFSE claim).
•    De in Tenso Plus aanwezige Orthosiphon extractum aquosum siccum 6:1 is een extract van de hoogste kwaliteit. Het is zesmaal zo geconcentreerd as de gemalen plant zelf. Het heeft een bewezen mild diuretisch effect. Een gezonde afvoer van overtollig vocht is heel belangrijk voor een goed bloeddruk.

USP’s BenoleaTM
•    Op geheel natuurlijke basis
•    Heeft een gunstig effect op de bloeddruk
•    Uniek klinisch onderzocht, plantaardig ingrediënt met significant resultaat na 8 weken! 
•    Gebaseerd op eigen wetenschappelijke humane studies! 
•    BenoleaTM  is geproduceerd volgens innovatieve en gepatenteerde extractie- en laboratoriumtechnologie. 
•    Gegarandeerd veilig voor lange termijn gebruik, curatief én preventief. 
•    Krachtige one-a-day capsule
 
Eigen wetenschappelijk onderzoek: 
Dit ingrediënt is onderzocht in een Berlijns Instituut met unieke opzet.
•    40 tweelingen (20 paar) met een verhoogde bloeddruk, willekeurig verdeeld over 2 groepen
•    Groep 1: de ene kreeg aanbevelingen rond voedingsgewoonte en levensstijl, terwijl de andere dagelijks bij het ontbijt 1 capsule innam.
•    Groep 2: de ene kreeg 1 capsule en de andere tweeling partner nam 2 capsules per dag. 

De onderzoekers kwamen met verrassende resultaten.
Statistische analyse van de resultaten wijst uit dat met
-    500 mg olijfblad extract de bovendruk maar liefst met 6 punten (mm Hg) daalde en de onderdruk met 5 punten (mm Hg)
-    1000 mg olijfblad extract ten opzichte van 500 mg extract daling met 13 punten (mm Hg) bovendruk en 5 punten (mm Hg) onderdruk
-    Cumulatief betekent dit door 1000 mg extract een daling van de bovendruk met 19 mm Hg en 10 mm Hg voor de onderdruk. 
-    Deze studie bevestigd ook een daling van ‘slechte’ LDL-cholesterol met dit exclusief ingrediënt.
-    De bloeddrukdalende werking is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek met alleen Benolea. Tenso Plus bevat ook Orthosiphon wat de werking van de Benolea verstrekt. 

 

  • Retourneren: binnen 14 dagen.