PURO Vitamine D75 supreme 250 Capsules

€  42,93

Vitamine D speelt een rol bij de instandhouding van de weerstand en bij een goede werking van de spieren. Vitamine D wordt onder invloed van zonlicht in de huid aangemaakt. Bij het opgroeien en bij het ouder worden is het vermogen van de huid om vitamine D zelf te maken echter onvoldoende. Hierdoor is de behoefte aan vitamine D verhoogd en is aanvulling van vitamine D aan te raden. PURO D75 Supreme is een hooggedoseerd vitamine D preparaat, dat dusdanig is samengesteld dat het ook bij het ouder worden een goede opname vanuit de spijsvertering ondersteunt.

Dagelijks 1 capsule bij voorkeur tijdens of na een maaltijd met water innemen. Aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd. Geschikt voor kinderen tot en met 6 jaar, zwangeren, zogenden en personen van 60 jaar en ouder. Dit product is geschikt voor vegetariërs.

V-caps:

PURO producten zijn gecapsuleerd, bevatten alleen werkzame stoffen en geen vulstoffen. De capsules die worden gebruikt zijn zogenaamde V-caps, capsules gemaakt van plantaardige cellulose. De kwaliteit van de gebruikte grondstoffen passen uitstekend in ons streven om producten te maken die geschikt zijn voor aanvulling op een optimale gezonde leefstijl.

Bijsluiter:

Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Samenstelling per capsule:

Vitaminen
Vitamine D3-75 (als cholecalciferol uit visleverolie) – 75 µg – % ADH 1.500 %

Maiszetmeel – 270 mg

* ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

  • Retourneren: binnen 14 dagen.