Boek Het Celherstelconcept

€  19,95

Verbeter uw gezondheid met het CelHerstelConcept

U bent opgebouwd uit miljarden cellen. Zo lang hun arbeidsomstandigheden in orde zijn werken deze cellen dag en nacht voor u om ervoor te zorgen dat het werk gedaan wordt. Het werk wat nodig is om als mens goed te kunnen functioneren.

Eten, drinken, bewegen, denken en daarnaast alert zijn op indringers, ziekteverwekkers, zijn allemaal taken die uw cellen in teamverband voor u oplossen zonder dat u het merkt.

Alle cellen moeten 100% nauwkeurig met elkaar samenwerken, een immense opgave. Maar het is nog ingewikkelder. Per cel vinden meer dan 100.000 chemische reacties per seconde plaats....en dat wordt allemaal tot op de miljoenste seconde precies gepland en uitgevoerd.

Tenminste als de cellen in staat worden gesteld om hun werk naar behoren te doen.

Als hun arbeidsomstandigheden slechter worden wordt u door hen gewaarschuwd. Sla deze signalen niet in de wind! De waarschuwingssignalen kunnen overgaan in klachten en zelfs ziektes.

In het boek CelHerstelConcept wordt uitgelegd hoe u de waarschuwingssignalen kunt herkennen en hoe u uw cellen tevreden houdt en daarmee uw gezondheid kunt verbeteren en herstellen.

  • Retourneren: binnen 14 dagen.