Nano mineraalwater zilver 1000 ml.

€  55,00

Een volgens unieke methode geproduceerd mineraalwater, bestaande uit gezuiverd water met 10mg/l (10ppm) ultrakleine deeltjes puur zilver.

Wanneer zilverdeeltjes enkele nanometers klein zijn (1 nanometer is een miljoenste deel van een millimeter), is het effect bijzonder krachtig. De zilverdeeltjes worden snel en volledig opgenomen door de huid en de slijmvliezen. Hoe kleiner de zilverdeeltjes, hoe helderder de kleur en hoe beter het werkt.

De producten zijn verpakt in hoogwaardig donkerviolet glas, dat alleen infrarood- en UVA-straling doorlaat. Hierdoor is het product veel langer houdbaar.

Toepassing

Op de huid: bij acne, huiduitslag en -infecties, eczeem, brandwonden, huidschimmels, koortslip, jeuk en zwelling bij insectenbeten, luieruitslag, oogontsteking, oorontsteking, spruw, (water)wratjes, zweetvoeten, etc.

In de mond: bij aften, keelpijn, mondgeur, spruw bij baby’s, als mondwater, tandvleesproblemen, etc.

Ter ontsmetting van: handen, wonden, toiletbril, telefoon, snijplank, groenten en fruit, vuilnisbak, gootsteen, schimmels in de badkamer, waterfles, aquarium, vijvers, zwemwater, etc.

Ter conservering van: etenswaren, bloemen, huidverzorgingsproducten, etc.

De nano deeltjes zilver kunnen perfect de huid doordringen en het product bevat geen belastende stoffen. 100% zuiver dus.

Sinds de oudheid heeft de mens zilveroplossingen gebruikt om ziekteverwekkers te bestrijden en ziektes te voorkomen. Desondanks dwingen huidige Europese richtlijnen ons te vermelden dat dit product alleen uitwendig gebruikt mag worden. We laten u de keuze.

Hoeveelheid en dosering

Druppel of spray in pure vorm naar behoefte op de aangedane plekken, bv. op de huid van gezicht, lichaam of in de mond.

Vraag aan een expert van deze webshop wat de ideale dosering voor u is. Raadpleeg eerst uw gezondheidsdeskundige als u gezondheidsproblemen heeft, medicijnen gebruikt of zwanger bent.

Afgesloten en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Na opening 1 jaar houdbaar.

Weetjes

In de ruimtevaart wordt al sinds de jaren 70 zilver toegevoegd aan het water om er drinkwater van te maken en astronauten te beschermen tegen ziektekiemen.

Sommige vliegtuigmaatschappijen gebruiken waterfilters met zilver om de passagiers te beschermen tegen ziektes zoals dysenterie.

Zilver wordt gebruikt in zwembadwater als ontsmettingsmiddel. In tegenstelling tot chloor prikt zilver niet in de ogen, en heeft geen geur en smaak.

Verschillende ziekenhuizen gebruiken zilver om de zogenaamde ziekenhuisbacterie te weren (MRSA).

Zilver wordt verder toegepast in pleisters, verband, crèmes, shampoos, sokken, etc. om bacterie en schimmelvorming tegen te gaan.

Zilver is een door de Europese wetgeving toegestaan e-nummer en wordt dus toegevoegd aan levensmiddelen.

Nano zilver wordt met succes ingezet bij dieren: bij infecties, kennelhoest, niesziekte, preventie parasieten, bij schurft, andere huidaandoeningen en allerlei wondjes.

  • Retourneren: binnen 14 dagen.