Liever Gezond Natural Sleep, 90 vega caps

€  20,95

inhoud: 90 capsules

Veel mensen hebben moeite met slapen. Dit kan verschillende oorzaken hebben, waarvan te gehaast in bed stappen, een heel belangrijke is. Maar ook bepaalde stofjes in de hersenen kunnen onvoldoende aanwezig zijn. Hierbij (slapen) kunnen natuurlijke voedingssupplementen goed helpen.
Vaak is er een grote verbetering wanneer de voedingssituatie via supplementen wordt geoptimaliseerd. De nachtrust wordt dan bevordert en het helpt om lekker te slapen.
De belangrijkste stof in de  Natural Sleep is L-Tryptofaan, dit is de grondstof voor serotonine en serotonine is weer de grondstof voor melatonine. Deze laatste stof vooral bevordert de nachtrust. Serotonine is van wezenlijk belang voor het behoud van een goed humeur. Enkele vitaminen helpen bij de juiste werking van L-Tryptofaan. Deze vitaminen werken dan als zogeheten co-factoren. Zij bevorderen de opname van L-Tryptofaan. Dit zijn vooral de vitaminen B3, B6 en C.
Naast dat tryptofaan de slaapopwekkend is en een gunstige invloed op de slaap (slapen) functie heeft, is het ook nog te gebruiken bij 2 andere belangrijke zaken, namelijk:
Voor een goede gemoedstoestand/ bij ups en downs en bij jetlag.
Deze slaap formule is gecapsuleerd in zogenaamde Vcaps, dit zijn capsules van plantaardig materiaal, ook speciaal geschikt voor vegetariërs.
Let op: Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en is ook geen medicijn, houdt u aan de aanbevolen dosering en laat de natuur haar werk doen.

  • Retourneren: binnen 14 dagen.