Wat doen wij?

Holland Natural;

Pure en natuurlijke voedingssupplementen. Gewoon naturel; zoals het oorspronkelijk, in de werkelijkheid is; zonder het mooier of beter te laten lijken. Het product is gewoon het beste wat bijdraagt aan een goede gezondheid. Niets meer en niets minder. Holland Natural heeft door jarenlange ervaring gehoor kunnen geven aan deze behoefte. Zowel nationaal als internationaal. De formules en merken zijn gebaseerd op wetenschappelijke studies en hiermee vertegenwoordigt Holland Natural al ruim 14 jaar diverse sterke merken van natuurlijke voedingssupplementen. Deze range draagt bij aan een gezond lichaam en lifestyle.

Onze filosofie;

‘Als je kiest voor supplementen, wil je geen overbodige toevoegingen en alleen wat je echt nodig hebt in de juiste vorm en dosering. Geen concessies voor jouw lichaam. Gewoon Hollandse nuchterheid met de geschenken uit de natuur’.

 

Bij Holland Natural geloven we dat er één manier is om gezond te genieten van het leven: de natuurlijke manier! We verkopen alleen de merken van de hoogste kwaliteit. Altijd puur natuur, veilig. We hebben zoveel geschenken uit de natuur die wij met passie met u willen delen. Blijf ‘naturel’. Het belangrijkste criterium voor supplementen is natuurlijk resultaat. Daarom hechten wij het grootste belang aan de puurheid en werkzaamheid van haar producten

Zuiverheid

In de huidige moderne wereld kunnen we niet altijd vertrouwen op de herkomst van onze producten. Zijn de bronnen puur / schoon en eerlijk genoeg? Wie kunnen we vertrouwen?

’s Werelds milieu vervuiling, commerciële aspecten, intensieve landbouw, voedingsschandalen, verontreinigde bronnen en vervuilingsfactoren zijn dagelijkse problemen in onze voedselindustrie.

Holland Natural selecteert en screent zorgvuldig de merken/bronnen om de hoogst mogelijke kwaliteit van voedingssupplementen te garanderen. In ons assortiment staan de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. In de zoektocht naar nieuwe producten ligt het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect. Deze onderbouwing vormt een cruciaal onderdeel van de kennis die wij ter beschikking stellen. Vanuit onze zelfstandige en onafhankelijke positie zijn wij in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan deze strenge normen voldoen.

Actualiteiten en service

Je kunt bij ons het hele jaar rond genieten van diverse aanbiedingen, nieuwsbrieven, voedingsadviezen en tips om uw gezondheid optimaal te houden. Via onze website geven wij u waar mogelijk veel informatie, goede service, snelle levering en het tijdig en compleet beantwoorden van (technische) vragen behoren tot onze topprioriteit.

Holland Natural;         stay natural stay healthy