Zelfontwikkeling / healing

Wil jij jezelf ontplooien? Wat wil dan? Waarover gaat het precies? En hoe doet je dat?

 

Wil je regelmatig op de hoogte gehouden worden van de bijeenkomsten, cursussen of workshops dan schrijf je je onderaan deze pagina geheel vrijblijvend, dus zonder enige verplichting in door je voornaam en email adres in te vullen.

Nadat je je voornaam en e-mail adres hebt ingevuld en je aanmelding hebt verstuurd ontvang je een bericht waarin je verzocht wordt je aanmelding te bevestigen. Dit is om je e-mail adres tegen Spam/ongewenste reclame te beschermen. Nadat je de link hebt geactiveerd word je automatisch persoonlijk op de hoogte gehouden.

Hoe ontwikkel ik mijn "Genees Jezelf Van Binnenuit" Vermogen

Voor iedereen die vanuit een onsterfelijk bewustzijn wil leven zijn er bijeenkomsten, cursussen of workshops “Hoe ontwikkel ik mijn Genees Jezelf Van Binnenuit” samengesteld. Dit is een geheel nieuw programma dat je in 7 eenvoudige doe het zelf stappen praktisch inzicht geeft in hoe ieder mens in staat is zichzelf en de wereld om hem/haar heen te helen. Het levensenergie veld van een onsterfelijk bewust mens raakt immers alles en iedereen in en om hem/haar heen aan waardoor het gehele veld c.q. wereld wakker wordt en transformeert tot EEN gezonde en gelukkige levenservaring.

Uit welke onderdelen bestaan de bijeenkomsten, cursussen of workshops "Genees Jezelf Van Binnenuit":

Herstellen van het Genees Jezelf Van Binnenuit Vermogen
Traumaverwerking in heden en verleden
De transformatie in een eenheidsbewust onsterfelijk wezen
Het herstellen van de verbinding met gezin, familie en bondgenoten
De bouw van een eenheidsbewuste wereld op deze aarde
Een reis in onszelf, zonnestelsel en de kosmos
Thuiskomst. Leven vanuit de eenheid in jezelf